Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Regnbåge som gör gott

oktober 20, 2017

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

 

Benella® Regnbågslax är fisk som är odlad av kontraktsodlare. Med det unika fodret gör regnbågen både dig och naturen gott.

 

+ När du köper Benella Regnbågslax får du en garanterat delikat och samtidigt hälsosam fisk på din tallrik. Regnbågslax är en exceptionellt god källa för D-vitamin och hälsosamma fettsyror

+ Benella Regnbågslaxarna utfodras med Östersjöfoder, som garanterar att fiskarnas EPA- och DHA-fettsyror är på en för dig rätt nivå.

+ Som råvaror för Benella Regnbågslaxar Baltic Blend -foder används strömming och skrapsill från Östersjön. Genom att cirkulera närsalterna minskar Fosforbelastningen i vattendragen och därmed förbättras Östersjöns tillstånd en Benella fisk i taget.

+ Dessutom har fiskoljan i Benella Regnbågslaxens foder till stor del ersatts av Rybsolja. På så sätt sparas världshavens krympande fiskbestånd.

 

Vi på Kvalitetsfisk har valt att både sälja regnbågen naturell men även förädlat genom dubbelvarmrökning och gravning på vårt egna recept.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3023″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1508489532818{padding-bottom: 300px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3022″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]