Bli kund

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om Oss

Fullt fokus på fisk och skaldjur

 

Kvalitetsfisk väljer att lägga fullt fokus inom fisk och skaldjur, det gör att vi har byggt en kunskapsbas som är unik inom branschen. Vi importerar från hela världen, utan mellanhänder.

Vi består av ett 50-tal medarbetare som brinner för service. I vårt team finns en perfekt balans av nytänkande idéer och erfaren kompetens. Några av våra medarbetare har varit med oss ända sedan starten – för snart 30 år sedan.

 

Vårat kundansvar

Tveka inte att kontakta våra kunniga säljare för att få mer information och tips om vilka produkter som passar just er.

Starka relationer tror vi skapar ett långsitkigt samarbete så boka gärna in en säljare så kommer de ut på ett besök hos er. Under ”kontakt” hittar ni mer kontaktinformation till er säljare.

 

 

 

 

Våra inköpre

Att arbeta som inköpare hos oss innebär att man är länken mellan kund och leverantör. Vi strävar alltid efter att finna de produkter som våra kunder eftersöker med bästa kvalitet och tillgång. Den långa erfarenhet som våra inköpare besitter använder vi dagligen för att tillgodose ett brett sortiment som håller under alla säsonger.

Söker du efter någon specifik produkt som du inte hittar i vårat sortiment hjälper gärna våra inköpare till att söka.

 

 

 

 

Vår produktion

Produktionen är hjärtat i verksamheten, de första egenutbildade fileterarna är på plats klockan 02.00 på morgonen för att varorna ska kunna levereras och serveras samma dag. Allt förädlat eller handskuret enligt kundens specifika krav.

Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla våra medarbetare för att säkerställa bästa kvalietet på våra produkter.

 

 

 

 

Våra chaufförer

Vi har ett 10-tal  chaufförer som ser till att ett av Kvalitetsfisk ledord ”personliga engagemang” genomsyrars ända till leverans. Vi vill att ni som kund skall få en personlig kontakt även med våra chaufförer för att skapa en smidig och säker leverans.

Alla våra leveransbilar i Storstockholm sker med våra egna kylbilar och är utrustade med alkholås.