Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Kvalitetsfisk rekryterar ny säljchef!

februari 12, 2020

Det är med stor glädje vi kan presentera Gert Andersson som ny Säljchef i Sverige för Fisk Idag och Kvalitetsfisk. Han kommer senast från Canon som franchiseansvarig samt säljchef och har över 25 års erfarenhet av säljledning.

Det är med stor glädje vi kan presentera Gert Andersson som ny Säljchef i Sverige för Fisk Idag och Kvalitetsfisk. Han kommer senast från Canon som franchiseansvarig samt säljchef och har över 25 års erfarenhet av säljledning.

Kul att ha dig här Gert! Vad ser du mest fram emot?
Tack, det är kul att vara tillbaka faktiskt. Det är en liten comeback då jag haft några år i branschen tidigare. Jag ser verkligen fram emot att driva sälj- och ledarutvecklingen, jag drivs främst av att se andra utvecklas till sitt bästa jag. Men även att komma ut till våra kunder och lära mig mer om deras utmaningar och hur vi kan underlätta.

Gerts första uppdrag är att föra de två säljavdelningarna i Sverige närmare varandra och dra nytta av dess båda styrkor.

Vi har en otrolig servicenivå i Sverige hos både Fisk Idag och Kvalitetsfisk. Mycket har påbörjats tillsammans och det skall nu bli en spännande resa att leda allt till nästa nivå säger Gert.

Man vill alltid veta något kul personligt i sådana här frågor, vad kan du berätta?
Jag älskar stormar, främst dom man får tillsammans med linksgolf på dom Brittiska Öarna. Jag har även jobbat på Orientexpressen en gång i tiden och jag kan faktiskt filéa fisk, även om min teknik är lite old school så fungerar den än.

Gert går in i ledningsgruppen för Nordward som utöver Fisk Idag och Kvalitetsfisk även består av danska Fiskerikajen och FSG Foods. Nordward har 320 anställda och omsatte 1,2 miljarder 2019.

Varmt välkommen till oss Gert!