Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Vi välkomnar vår nya medarbetare Sandra Lee!

januari 31, 2020

Efter 11 år som tunneltågförare bestämde sig Sandra Lee för att söka nya karriärmässiga utmaningar. Hon utbildade sig inom HR och administration och kompletterade med inköp och logistik vilket ledde till hennes drömtjänst. Idag kombinerar hon administration med kundrelationer i rollen som innesäljare och ekonomiassistent på Kvalitetsfisk!

– Jag sökte tjänsten på Kvalitetsfisk, fick den och har kastats rakt in i det. Det var en helt ny plattform för mig men jag tycker det är superkul!, säger Sandra.

Förståelse för hela kedjan genom tydlig introduktionsprocess

Sandra klev in i sin nya tjänst under Kvalitetsfisks mest händelserika period under jul och nyår, och hon tog vara på möjligheten till fullo. Genom att besöka olika avdelningar hos Kvalitetsfisk fick Sandra en helhetsbild av bolaget som är värdefull i hennes roll. Hon spenderade ett par dagar i produktionen, följde med chaufförer ut till kund och levererade varor samt arbetade nära säljavdelningen. Att ha förståelse för hela kedjan är något hon anser är viktigt för hennes nya roll inom ekonomi och sälj.

– Kollegorna hade stort tålamod och var extremt hjälpsamma när jag praktiserade och ställde en massa frågor trots deras fullspäckade dagar under jul. Det är roligt och givande att se hur dem arbetar! Jag upplever att medarbetarna är stolta över sitt arbete och de delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Jag har inte jobbat med fisk tidigare så det finns mycket att lära sig, vilket jag ser fram emot!

Vem är Sandra utanför jobbet?

Sandra beskriver sig själv som en social, framåt och vetgirig person som gillar utmaningar. Hon värdesätter relationer i såväl arbete och privatliv och spenderar mycket tid med sina två barn. Natur, avancerade strategispel och styrketräning är en del av hennes vardag.

– Jag kanske ska börja tävla i styrkelyft i framtiden!

Varmt välkommen till teamet Sandra!