Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Kvalitetsfisks säljare Andreas är en fena på fisk, kundrelationer och kockkunskaper

mars 23, 2020

Andreas Johansson arbetar som säljare på Kvalitetsfisk och är en fena på att leverera både fisk och kunskap till kunder runt om i Stockholm. Utöver expertis om produkterna är han även utbildad kock. En mycket god kombination, enligt både honom själv och företagets nöjda kunder.

Att alltid vara redo att rycka in där hjälp behövs är självklart för Kvalitetsfisks säljare Andreas, som efterlever mottot genom att alltid ha en kockrock liggandes i bilen. 

– Om jag behöver exemplifiera hur fisken ska användas på bästa sätt, eller om kunden ber om specifik kunskap, så kan jag ta på mig kockrocken och hjälpa kunden på plats i köket, berättar Andreas. 
Andreas har tidigare arbetat inom restaurangbranschen, där han innehaft roller som kock, köksansvarig och kökschef. Efter en tid i Norge valde han att återigen bosätta sig i Sverige, vilket resulterade i en spontanansökan till Kvalitetsfisk – där han har stormtrivts sedan första dagen.

– Jag kan kombinera mitt råvaru- och matintresse med försäljning och kundrelationer. Jag är noga med att ha en bra dialog med alla mina kunder, avslutar Andreas.