Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Bli en av oss

Kom med i gänget!

Vi på Kvalitetsfisk växer konstant och söker hela tiden efter nya engagerade talanger. Du utbildas internt på plats av branschens allra skickligaste.

Skicka din ansökan till jobba@kvalitetsfisk.se

Vår filosofi

”Med mycket kunnig personal, inga mellanhänder och ett brinnande intresse för havets utbud vill vi hjälpa våra kunder att uppfylla deras behov och önskemål.

För oss är det viktigt att all fisk & skaldjur förädlas med kärlek och omtanke- från havet till tallriken.”

Åke Lundgren, VD

Just nu söker vi:

INNESÄLJARE
Kvalitetsfisk har sedan 30 åren tillbaka importerat och levererat fisk och skaldjur från hela världen och levererar idag till 65 procent av den svenska marknaden. Är du en driven person som trivs med härliga kollegor och arbetar med service och kunskap som främsta verktyg? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 

OM FÖRETAGET & TJÄNSTEN:
Efter att de senaste åren framförallt haft sushimarknaden som specialitet så gör Kvalitetsfisk nu en omfattande satsning på att bredda sig ytterligare inom övriga delar av restaurangmarknaden. I samband med detta utökar man personalstyrkan med ytterligare en innesäljare till det trevliga gänget på kontoret i Farsta.

 

Som innesäljare arbetar du i team med en av företagets utesäljare och ansvarar tillsammans med denna för en egen kundstock. Dina främsta arbetsuppgifter består av att på telefon ta emot ordrar från både dina egna och kollegors kunder, samt att sammanställa offerter och utföra annat administrativt arbete. Du förväntas arbeta med merförsäljning men det viktigaste är att bygga sociala kundrelationer grundade på hög servicekänsla och professionalitet.

 

Tjänsten är på heltid med arbetstider 07.00 – 16.00 och placering på Kvalitetsfisks kontor i Farsta. Du blir anställd direkt av Kvalitetsfisk efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

 

OM DIG SOM SÖKER:
Till tjänsten som innesäljare söker vi dig med hög känsla för service och intresse för försäljning. Du är positiv, social och driven i din roll. Du tycker om att bygga relationer med dina kunder och trivs med telefon och dator som arbetsredskap. Vidare ser vi att du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och har god datavana samt sinne för administrativt arbete.

 

Som innesäljare kommer du att ingå i ett härligt team med öppna, prestigelösa och hjälpsamma kollegor, och givetvis stämmer dessa egenskaper även in på dig. Det är viktigt för dig med välfungerande samarbeten och god sammanhållning. Du får samtidigt gärna vara tävlingsinriktad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Slutligen identifierar du dig med Kvalitetsfisks värdeord Kunskap, Kvalitet och Service.

 

Är du personen vi söker? Hör isåfall av dig idag –  genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

 

UTESÄLJARE
Har du sälj- eller restaurangbakgrund och har det driv som eftersöks nu när Kvalitetsfisk ska bredda sig ytterligare på marknaden? Läs vidare!

 

OM FÖRETAGET & TJÄNSTEN:
Sedan 30 år tillbaka har Kvalitetsfisk, med kunskap och skarpt öga för kvalitet och service, importerat och levererat fisk och skaldjur från hela världen. Idag levererar man till 65 procent av den svenska marknaden och efter att de senaste åren haft sushimarknaden som specialitet gör man nu en omfattande satsning på att bredda sig inom övriga delar av restaurangmarknaden. Därför söker man nu en driven utesäljare till att specialisera sig på detta område!

 

Som utesäljare arbetar du med försäljning mot restauranger i Stockholmsområdet och bygger dina kundrelationer med förstklassig service och produktkunskap. Dina kunder erbjuds hela havets utbud med produkter av högsta kvalitet.

 

Som ny säljare startar du med en befintlig kundstock som du sedan löpande utökar med egna kunder. Du arbetar resultatinriktat mot uppsatta mål och samarbetar tätt med en innesäljare på kontoret som ansvarar för orderhanteringen. Stor del av din tid tillbringas ute på plats hos dina kunder och du kan själv till stor del planera din arbetsdag.

 

OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som målinriktat och med stort driv och engagemang tar dig an uppgiften att utveckla ditt egna kundsegment! Givetvis identifierar du dig med Kvalitetsfisks värdeord Kunskap, Kvalitet och Service. Vidare ser vi att du är öppen, social och ödmjuk samt självgående i din roll och själv effektivt kan planera din tid. Du brinner för försäljning och serviceinriktade kundrelationer.

 

Erfarenhetsmässigt får du gärna tidigare ha arbetat som säljare, inom detta eller ett liknande segment. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom restaurangbranschen och har befintliga kunskaper kring fisk eller ett eget kundnätverk. Det viktigaste är dock att du har rätt inställning och personlighet, samt ser fram emot att vara med i utvecklingen som Kvalitetsfisk har framför sig!
Eftersom du på egen hand kommer att ta dig ut till dina kunder är det ett krav att du har körkort, men Kvalitetsfisk bistår med bil. Du bör även har god datavana.
Tjänsten tillsätts efter sommaren och du blir anställd direkt av Kvalitetsfisk efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Kvalitetsfisks huvudkontor ligger i Farsta.
Är du personen vi söker? Hör isåfall av dig idag –  genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

 

 

Produktion
Brinner du för havets läckerheter och hur man förädlar fisk? Vi söker ständigt nya talanger till vår rensavdelning. Välkommen med din ansökan.