Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

“Jag valde Kvalitetsfisk och de valde mig.”

oktober 14, 2019

Redan på hennes första arbetsplats i Sverige kom hon i kontakt med Kvalitetsfisk och via ett rekryteringsbolag utvecklades den relationen ytterligare. Med tidigare erfarenhet inom inköp och administration är Arabela Zaha idag strategisk inköpare på Kvalitetsfisk.

Arabela flyttade från hemlandet Rumänien år 2013 och började direkt sin karriärresa i Sverige. Hennes första jobb var på ett cateringbolag som hade Kvalitetsfisk som leverantör av bland annat laxburgare. Det var första men inte sista gången hon kom i kontakt med bolaget

Arabela flyttade från hemlandet Rumänien år 2013 och började direkt sin karriärresa i Sverige. Hennes första jobb var på ett cateringbolag som hade Kvalitetsfisk som leverantör av bland annat laxburgare. Det var första men inte sista gången hon kom i kontakt med bolaget. 

– Jag blev kontaktad av ett rekryteringsbolag som uppmärksammade mig om en tjänst hos Kvalitetsfisk. Jag var väldigt imponerad av bolaget, berättar Arabela.

I hennes roll som strategisk inköpare är hon ansvarig för samtliga sushiprodukter, ett av Kvalitetsfisks specialistområden. Kvalitetsfisk erbjuder ett stort utbud av sushiprodukter och är en av de ledande leverantörerna i Stockholm. Arabela fick en genomgående introduktion och under hennes första veckor besökte hon flera avdelningar inom bolaget. Hon kände sig snabbt hemma bland kollegor och hon uppskattar den familjära stämningen.

– Jag samarbetar nära med Jessica som även hon arbetar med inköp. Det känns som att jag har varit här jättelänge tack vare bolagets gemenskap, avslutar Arabela.