Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Vilka är vi

 

Dygnet runt, sju dagar i veckan de senaste 30 åren har vi på Kvalitetsfisk fokuserat på att importera och leverera fisk och skaldjur från hela världen. Vår långa resa har gett oss ett öga för förstklassig service och genomgående kvalitet.

 

Idag levererar vi till de flesta delarna av Sverige, närmare bestämt 65 procent av den svenska marknaden. Genom åren har sushi blivit något av vår specialitet och vi har följt sushins segertåg från ett exotisk inslag i den svenska matkulturen till lyxig vardagsmat. Idag är vi 50 medarbetare som med gedigen kunskap och passion levererar det bästa vi vet – Kvalitetsfisk. Genom ett oöverträffligt öga för kvalitet och förstklassig service finns vi alltid där för dig för som vill ha omtanke och kvalitet från hav till tallrik.

Kvalitetsmärkning

Vårt sigill står för kvalitet, kunskap och förtroende. När du ser sigillet ska du som kund känna dig trygg med att produkten du håller i din hand har hanterats med kärlek. En genomgående omtanke som sträcker sig från sekunden fiskelinan nuddar vattnet till att din produkt ligger på din tallrik. En riktig kvalitetsfisk helt enkelt.

Har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår Miljö- och kvalitetsansvarig Britt-Marie Nilsson.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Våra duktiga inköpare är länken mellan dig som kund och våra leverantörer. Vi strävar alltid efter att finna de produkter som du som kund vill ha, med bästa kvalité och tillgång. Våra inköpare har lång erfarenhet som dagligen kommer nytta för att tillgodose det breda sortiment som vi har året om.

Hittar du inte produkten som du söker efter? Kontakta någon av våra inköpare så hjälper de dig.

Rätt sortiment för säsongen

Våra kunniga säljare finns alltid tillgängliga för dig. Vi på Kvalitetsfisk har ett uppdaterat utbud och du kan snabbt och enkelt få tag på det allra senaste inom fisk och skaldjur. Att ha en personlig och långsiktigt relation med våra kunder är viktigt för oss och vi kommer mer än gärna ut till dig och presenterar våra produkter och sortiment.

Produktionen är hjärtat i vår verksamhet

Den första personalen är på plats klockan 02,00 för att varorna ska kunna levereras och serveras hos dig som kund samma dag. Allt är förädlat eller handskuret enligt kundens specifika krav.

Vi arbetat kontinuerligt med att utbilda vår personal för att säkerhetsställa bästa kvalitet på våra produkter.

Våra leveranser

Våra chaufförer levererar med personligt engagemang och kvalitet. Vi vill att du som kund alltid ska få förstklassig service och personlig kontakt under, innan och efter leverans.

Alla leveranser i Storstockholm sker med våra egna kylbilar som är utrustade med alkolås.