Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

JOIN OUR TEAM

september 9, 2019

Vi rekryterar nu nästa stjärna till Innesäljarteamet! Kvalitetsfisk har sedan 30 år tillbaka levererat fisk och skaldjur från hela världen och levererar idag till 65 procent av den svenska marknaden.

Är du en driven person som trivs med härliga kollegor och arbetar med service och kunskap som främsta verktyg. Då kan detta vara tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET &TJÄNSTEN

Efter att de senaste åren framförallt haft sushimarknaden som specialitet så gör Kvalitetsfisk nu en omfattande satsning på att bredda sig ytterligare inom sushi samt övriga delar i restaurangmarknaden.

I samband med detta behöver vi utöka personalstyrkan med ytterligare en innesäljare till det trevliga gänget på kontoret i Farsta.

Som innesäljare arbetar du i team med övriga medarbetare och ansvarar tillsammans med utesäljare för en egen kundstock. Dina främsta arbetsuppgifter består av att på telefon ta emot ordrar från både egna och kollegors kunder samt att utföra annat administrativt arbete. Du förväntas arbeta med merförsäljning men det viktigaste är att bygga sociala kundrelationer grundade på hög servicekänsla och professionalitet.

Tjänsten är på heltid med enligt överenskommen arbetstid/dagtid och placering på Kvalitetsfisks kontor i Farsta.

OM DIG SOM SÖKER

Till tjänsten som innesäljare söker vi dig med hög känsla för service och intresse för försäljning. Du har erfarenhet från restaurangbranschen eller dagligvaruhandeln inom segmentet fisk/skaldjur.

Du är positiv, social och driven i din roll. Du skall känna dig bekväm med telefonen och dator som arbetsredskap.

Vidare ser vi att du är organiserad, strukturerad och självgående i din roll samt att du har sinne för administrativt arbete.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av inne-sälj och att du har ett stort intresse för mat och restaurang eftersom du förväntas ge rådgivning åt kunderna kring beställningar och menyer etc.

Som innesäljare kommer du att ingå i ett härligt team med öppna, prestigelösa och hjälpsamma kollegor, och givetvis stämmer dessa egenskaper även in på dig.

Det är viktigt för dig med välfungerande samarbeten och god sammanhållning. Du får samtidigt gärna vara tävlingsinriktad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål och högt tempo.

Slutligen identifierar du dig med Kvalitetsfisks värdeord Kunskap, Kvalitet och Service.

Är du personen vi söker? Hör i så fall av dig idag genom att meila till jennie@kvalitetsfisk.se