Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Kvalitetsfisk expanderar ytterligare med en innesäljare

november 11, 2019

Annica Malm har tidigare erfarenhet inom fiskbranschen som både säljare och inköpare. Sedan mitten av oktober kan hon nu titulera sig som innesäljare på Kvalitetsfisk. Hon kommer arbeta tätt med en utesäljare och ingå i lunch-teamet.

Senast kommer Annica från Menigo AB men längtade tillbaka till fiskbranschen. Hon blev glad när hon fick ett samtal från Kvalitetsfisk i början av hösten och möjligheten att återgå till branschen.

– När man har jobbat i fiskbranschen så länge som jag har gjort så har man hört om Kvalitetsfisks goda rykte. Det är ett gott betyg och en stor anledning till att jag tackade ja till jobbet, berättar Annica. 

En genomgående introduktionsprocess

Annica har genomgått en övergripande introduktion och under hennes två första veckor har hon fått följa med alla avdelningar i företaget. Hon har gjort allt från att arbeta aktivt i produktionen till att följa med chaufförerna ut på leveranser.

– Jag har aldrig varit med om en sådan omfattande introduktion, det ger en otroligt bra helhetsbild och en förutsättning för att förstå hela ledet, avslutar Annica. 

2 snabba frågor med Annica: 

Vad är din favorit inom fisk?
– Jag är förtjust i förädlad fisk – rökt, gravat, varmrökt. Det finns oerhört mycket av det! 

När du inte arbetar?
– Jag och mannen har precis köpt ett lantställe i Idre, så det blir en del fix och renovering. Vi har också båt och vi gillar att fiska 🙂