Kvalitetsfisk Kvalitetsfisk

Koncernledningen som skall ta norra Europa har tagit form!

juni 3, 2019

Kvalitetsfiskgruppen har tillsatt en ny koncernledning som skall driva utvecklingen framåt och ta bolaget vidare ut i Europa.

Genom att koordinera koncernen skapar vi möjligheter för kunderna att handla från ett större produktsortiment, vi kan ge dom en ännu bättre service samtidigt som vi genomsyrar organisationen med ett kvalitetsarbete ut i fingerspetsarna. Bäst skall bli ännu bättre.

Lokalt skall koncernens bolag ha en stark närvaro och agera därefter, varje bolag har stora unika fördelar och skall fortsätta jobba för att förstärka och förädla dom. Samtidigt kommer koncernen arbeta med nationella och internationella logistisklösningar, koordinerat inköp och gemensam produkt- och serviceutveckling. Vi vill helt enkelt skapa de absolut bästa förutsättningarna för våra kunder och partners.

Med detta har vi även det stora nöjet att presentera en helt ny Forsknings- och utvecklingsavdelning ledd av en nestor i branschen, Jan Aronsson.

Det är ingen hemlighet att Fisk Idag som är ett av bolagen i koncernen, har varit det ledande bolaget i Norden vad gäller utvecklingen i att ta fram nya och innovativa produkter med hållbarhet i tanke. VDn Jan har i alla år haft ett brinnande intresse för kost och näring samt hållbarhet. Att skapa och investera i en avdelning som skall agera åt hela koncernen är nu nästa steg i utvecklingen.

Koncernledning från 1 Juni

CEO – Mikael Salenstedt
CFO – Michael Lundin
Managing Director Denmark & Norway – Jonas Schnoor
Group Head of Logistics – Daniel Nilsson
Group Head of Sourcing – Henning Aae
Group Head of R&D and Assortment – Jan Aronsson
Group Head of Business Development – Emmy Bonnevier
Head of Sales Denmark & Norway – Kristian Ejdum
Head of Sales Sweden – Vakant

För mer information kontakta
Mikael Salenstedt CEO
Mobil + 46 (0)70-237 03 03
Mail mikael.salenstedt@kvalitetsfisk.se